“Laat je kind stralen!”

Fotoshoot communie

Communie- en lentefeestfoto's

Vind jij ook dat het communiefeest, lentefeest of vormsel de unieke gelegenheid is om prachtige communiefoto’s van je dochter of zoon te maken?
Kies dan voor de communie fotoshoot voor een professionele fotograaf gespecialiseerd in lentefeest- en communiefotografie.

Op locatie of in de fotostudio

De communie, het lentefeest of het vormsel is een mijlpaal in het leven van je kind. Het is dan ook dé ideale gelegenheid om mooie foto's van je zoon of dochter te laten maken. Boek een fotoreportage waarbij de eigenheid van elk kind uiteraard centraal staat. Een fotoshoot is reeds mogelijk vanaf 130 euro.

De fotoshoot kan zowel in de fotostudio in Beek plaatsvinden als op een mooie buitenlocatie in overleg. Bekijk de voorbeeldfoto's onderaan deze pagina voor inspiratie. 

Graag nodig ik jullie uit in de fotostudio om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Communiekaartjes

De foto's uit de fotoreportage kunnen ook gebruikt worden voor communiekaartjes. Wil je graag een uitnodiging voor het feest laten maken? Maak dan tijdig een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

Om familie en vrienden te bedanken die samen met jullie deze mijlpaal in het leven van je kind vieren, kan je ook gepersonaliseerde bedankjes bestellen. Kom eens langs in de fotostudio om het aanbod van communie geschenken te bekijken.

Meer informatie

De fotoshoot

Kom vrijblijvend de communie mogelijkheden bespreken.