“Samen op de foto!”

Dubbelportretten

Indrukwekkende dubbelportretten

Twee verschillende mensen, zo anders maar toch ook weer niet. Ik combineer 2 zussen, 2 broers, broer en zus, vader en zoon, moeder en dochter tot 1 geheel. Alle combinaties zijn mogelijk. Jullie worden samen één.

Duoportret

Krijg je wel eens de opmerking dat je veel op je moeder of vader lijkt? Of juist helemaal niet? Met een duoportret (of 2 in 1 portret) kom je er echt achter. Waarschijnlijk zul je meer gelijkenissen zien dan je zelf gedacht had! 

De fotoshoot vindt plaats in mijn fotostudio in Beek. We kiezen tijdens de fotoshoot samen de beste foto's uit welke ik vervolgens ga verwerken tot een mooi eindresultaat. 

Het fotobestand stuur ik je op de hoogste resolutie door via WeTransfer.

Contact opnemen

Stijl 1 - Verticaal
Stijl 1 - Horizontaal
Stijl 2
Stijl 3

Kies je stijl

Ik kan de dubbelportretten in 3 verschillende stijlen afwerken. De ruwe opnames in de fotostudio zijn altijd hetzelfde, maar de nabewerking is anders. 

Stijl 1 is een nabewerking waar ik jullie gezichten tegen elkaar aan plaats met een dunne zwarte lijn in het midden. Bij deze nabewerking kun je gelijkenissen tussen jullie 2 het allerbeste zien. Bij deze stijl kun je kiezen uit een verticaal of horizontaal eindresultaat.

Bij Stijl 2 wordt 1 helft van jullie gezicht tegen de rand van het beeld geplaatst. Het gebruik van een zwarte lijn is hier niet nodig. Bij deze stijl is alleen een verticaal eindresultaat mogelijk.

En bij Stijl 3 gebruik ik de volledige gezichten en worden ze mooi symmetrisch verdeeld in het eindresultaat. Bij deze stijl is alleen een horizontaal eindresultaat mogelijk.

Handig om te weten

Ik zorg er bij de dubbelportretten voor dat iedereen op precies dezelfde manier gefotografeerd wordt. Hierdoor is het ook mogelijk om meerdere personen als 1 geheel bij elkaar te zetten. Het wordt dan geen 2-luik, maar een 3-luik, 4-luik, 5-luik.....

Zelfs als er op een later tijdstip nog een persoon gefotografeerd moet worden om aan de compositie toe te voegen is dat geen probleem.

Stijl 1 als 3-luik
Stijl 2 als 3-luik
Stijl 3 als 3-luik

Tarieven

Afhankelijk van de gekozen stijl kost het laten maken van een dubbelportret tussen de 150 en 200 euro:

 • Stijl 1 (met de scheidingslijn in het midden) neemt het meeste tijd qua nabewerking in beslag en komt neer op 200 euro.
 • Stijl 2 (gezichten tegen de rand van het beeld) neemt wat minder tijd qua nabewerking in beslag en komt neer op 175 euro.
 • Stijl 3 (volledige gezichten symmetrisch verdeeld) neemt het minste tijd qua nabewerking in beslag en komt neer op 150 euro.

De foto's die we samen hebben uitgekozen worden verwerkt en jullie ontvangen van mij het hoge resolutie fotobestand.

Zijn jullie met meerdere broers, zussen of familieleden dan kan de fotoshoot als volgt uitgebreid worden:

 • Bij Stijl 1 kost elk extra dubbelportret 75 euro.
  Een 3-luik kost dan 1x 200 euro + 2x 75 euro. 
 • Bij Stijl 2 kost elk extra dubbelportret 75 euro.
  Een 3-luik kost dan 1x 175 euro + 2x 75 euro. 
 • Bij Stijl 3 kost het toevoegen van elke persoon 50 euro.
  Een 3-luik kost dan 1x 150 euro + 1x 50 euro. 
 • De meerprijs voor een additionele fotoshoot om op een later tijdstip personen toe te voegen bedraagt 50 euro.
 • De individuele portretfoto's zijn niet in bovenstaande prijzen inbegrepen. Indien gewenst kan ik alle foto's die we gemaakt hebben in een online galerij plaatsen. Volledig nabewerkte hoge resolutie bestanden uit de galerij zijn bij te bestellen voor 30 euro per stuk. 
 • Het dubbelportret wordt indien gewenst afgedrukt op een acrylglas wandpaneel, een acrylglas fotoblok of een ander materiaal naar keuze. Vraag naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Kom vrijblijvend de dubbelportret mogelijkheden bespreken.