“De mooiste tijd van het jaar!”

Mini kerst-shoots

Mini kerst-shoots

Dit jaar kan het eindelijk weer: samen feestvieren! Met de feestdagen in het verschiet begint ook weer de zoektocht naar leuke en originele cadeautjes. Verras jullie geliefden en vrienden met een mooie kerstfoto van jezelf, je gezin of van de kinderen. Boek een mini kerstshoot en kom op 20/11, 21/11, 27/11, 28/11 of 4/12 naar mijn fotostudio in Beek. Dit jaar heb ik een sneeuwondergrond en sneeuwballen geregeld. Succes en plezier gegarandeerd dus!

De fotoshoot

Om ervoor te zorgen dat er genoeg tijd is en jullie niet onnodig moeten wachten, graag een plekje reserveren via Whatsapp of mail. De fotoshoot van ongeveer 20 minuten is gratis en je ontvangt tevens een gratis afdruk (10x15cm) van een foto naar keuze. Na de fotoshoot zijn de foto’s binnen een paar dagen beschikbaar via een online galerij. Jullie kunnen dan op het gemak de foto’s bekijken en kiezen in welke vorm jullie deze afgedrukt willen hebben (setje kerstkaarten, wanddecoratie en andere fotocadeau’s).

Uiteraard is deze mini kerst-shoot niet alleen voor kinderen. Wil je samen met je gezin of misschien als koppel op de foto? Dat is zeker mogelijk. Wil je je partner of de oma’s en opa’s verrassen met een grotere afdruk? Neem dan direct na de fotoshoot al een kleine afdruk mee van de foto die je wilt afdrukken. De grote afdruk volgt dan enkele dagen later.

Contact opnemen

De details

Data:

  • 20, 21, 27, 28 november en 4 december 2021 tussen 10.00 en 16.00 uur

Locatie:

  • Fotostudio Eric Smeets Fotografie, Stationstraat 7 in Beek

Reserveren:

Kosten:

  • De fotoshoot is gratis en je ontvangt een gratis afdruk formaat 10x15cm
  • 1ste digitale foto op hoge resolutie: 35 euro
  • Vanaf de 2e digitale foto: 20 euro/stuk

Algemene informatie:

  • De fotoshoot duurt ongeveer 20 minuten.
  • Er is veel keuze in kerstkaarten, wanddecoratie en overige kerst fotocadeau's
  • Vragen of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op
Contact opnemen

Bespreek vrijblijvend de kerst-shoot mogelijkheden.